Cursus Frans voor het bedrijfsleven

Wil je Frans leren Rotterdam ? Ben je op zoek naar een praktijkgerichte cursus Frans Rotterdam ? Breidt jouw onderneming uit naar Frankrijk of Wallonië ? Geef je leiding aan een Franstalig team of onderhandelt je vaak met Franse klanten ? Moet je geregeld een vergadering met Franse werknemers leiden? Als docente zakelijk Frans kom ik regelmatig ondernemers tegen die hiermee worstelen. Zij spreken de taal niet of zijn zich niet bewust van de cultuurverschillen tussen Nederland en Frankrijk/ Wallonië.

Met mijn cursus Frans en mijn adviezen sta ik deze ondernemers bij. Dankzij mijn ruime werkervaring in het Franse en Nederlandse bedrijfsleven, kan ik je helpen om de verschillen tussen beide culturen te overbruggen. Onder andere Zeeman en Hema maakten gebruik van mijn diensten. Voorafgaand aan de opening van de eerste Hema in Frankrijk, heb ik bijvoorbeeld een intensieve cursus Frans van een half jaar gegeven aan Ronald van Zetten (Algemene directeur van de Hema)

Ik verzorg een cursus Frans op maar op verschillende functieniveaus en vakgebieden (retail, logistiek, AGF, ICT, groothandel …). Ik heb een methode ontwikkeld om zo snel mogelijk de Franse taal onder de knie te krijgen. De sleutelwoorden zijn :

  • Frans leren op maat : om jouw specifieke doelen te bereiken ongeacht jouw beginniveau, veel steun aangeboden tijdens de Franse les en tussen 2 lessen, je kunt Frans leren Rotterdam of op kantoor
  • Praktijkgericht Frans leren : ik maak gebruik van de authentieke documenten van jouw bedrijf
  • Structuur : toetsmomenten, duidelijke instructies, huiswerk
  • Modern : ik maak gebruik van de meest recente leesmethodes, app’s, online oefeningen
  • Leuk : door een ontspannende sfeer en het lenen van films, muziek en boeken wordt het leren van de Franse taal een gezellige ervaring dus … Efficiënt!

CRKBO_Instelling
Frans Leren Rotterdam : voordelen op een rij

  • Native speaker
  • Bedrijfskundige en bevoegde taaltrainer met ruime ervaring in het bedrijfsleven
  • Cursus Frans op maat
  • Flexibiliteit
  • Goede referenties

‘Anne heeft zelf in het bedrijfsleven op managementniveau gewerkt en later in Nederland opleidingen tot docent gevolgd. Deze combinatie maakt haar uniek voor bedrijfsopleidingen Frans’ (Bernadette Bouhuijs, retailplanner bij Zeeman, 3 juni 2011)

Op de pagina cursus Frans kun je meer lezen over de mogelijkheden. Heb je interesse in meer informatie, wil je een (gratis en vrijblijvend) kennismakingsgesprek inplannen ? Mail naar  annebenedicteloze@gmail.com.