Cursus Frans voor beginners, half gevorderden en gevorderden

Ik heb 3 cursussen ontwikkeld, voor beginners, halfgevorderden en gevorderden. Ik geef vaak een individuele cursus Frans en als ik groepscursussen geef, beperk ik dit over het algemeen tot maximaal 4 personen. Ik geef uitsluitend een taalcursus op maat.

  • Basiscursus Frans : beginners kunnen aan het eind van de taalcursus Frans (60 uur) een simpel gesprek in het Frans voeren. Een klant (telefonisch) te woord staan, een bestelling plaatsen en iets over de producten en het bedrijf vertellen. Tijdens deze cursus Frans besteden wij ook uiteraard aandacht aan de grammatica.
  • Voor half gevorderden : deze cursus Frans is bedoeld voor iedereen die de taal al spreekt (niveau A2+). Met rollenspellen breidt u uw woordenschat uit en herhaalt u de lesstof. Aan het eind van de taalcursus Frans (30 uur) kunt u deelnemen aan een vergadering, een presentatie geven of in Frankrijk op een beurs staan.
  • Voor gevorderden : voor iedereen die de taal al goed beheerst (niveau B1+). Tijdens deze cursus Frans komen de cultuurverschillen tussen Nederland en Frankrijk uitgebreid aan bod. Aan het eind van de taalcursus Frans (30 uur) kunt u een Franse zakenrelatie rondleiden in uw bedrijf, tijdens een lunch of diner een (diepgaand) gesprek met uw zakenpartner voeren of een onderhandeling voeren.

Cursus Frans, ook intensief als het nodig is
Hoewel u de taal beter leert als je de stof gedurende een langere periode herhaalt en hiermee oefent, is het soms noodzakelijk dat u snel de taal leert spreken. Daarom bied ik intensieve cursussen Frans van 4 weken aan. Iedere week volgt u 2 keer 4 uur les. Zodat u aan het eind van de cursus Frans 32 uur les heeft gehad. Uw kennis van de Franse taal is na deze 4 weken een niveau gestegen. Het aangeleerde moet na afloop van de training wel worden herhaald en toegepast.

Taalcursus Frans in company of in Rotterdam Zestienhoven
Meestal verzorg ik de cursus Frans in company (op jouw werkplek). Sommige klanten vinden het echter prettiger om de taalcursus Frans te volgen in Rotterdam Zestienhoven (mijn trainingslocatie). Bijvoorbeeld omdat zij dan niet gestoord willen worden. De werkomgeving wordt door de cursisten ervaren als ‘rustgevend’ en ‘gunstig voor het leren’.

Online Frans leren
Naast face-to-face trainingen bied ik ook 2 mogelijkheden om je Frans online te verbeteren : Skype en Cloudschool. Lees verder op mijn pagina’s Franse les online via Skype, Zoom, Teams of Facetime en Frans leren met behulp van Cloudschool.

Meer weten over mijn aanpak ?