Cursus Frans voor gevorderden die de taal al goed beheersen 

‘Ik begrijp mijn klanten, mijn klanten begrijpen mij, maar ik wil graag vloeiender Frans spreken, minder fouten maken in mijn e-mails en vlotter in het Frans kunnen reageren tijdens vergaderingen.’ Veel van mijn cursisten hebben een zeer behoorlijk niveau van Frans maar willen dit verbeteren zodat ze sneller en vloeiender kunnen spreken, sneller kunnen reageren tijdens vergaderingen en presentaties in het Frans kunnen geven.

Voor deze cursus Frans zullen we over het algemeen geen cursusboek gebruiken, met uitzondering van het boek ‘Grammaire progressive du Français’. Sterker nog, op dit niveau werken we aan concrete presentaties, voorbereidingen voor vergaderingen of lezen over actuele onderwerpen (artikelen uit vakbladen, reportages…) die de cursist kan gebruiken tijdens klantenbezoek.

 Cursus Frans gevorderden, ook intensief als het nodig is
Hoewel u de taal beter leert als u de stof gedurende een langere periode herhaalt en hiermee oefent, is het soms noodzakelijk dat u snel de taal leert spreken. Daarom bied ik een intensief cursus Frans van 4 weken aan. Iedere week volgt u 2 keer 4 uur les. Zodat u aan het eind van de cursus Frans 32 uur les heeft gehad. Uw kennis van de Franse taal is na deze 4 weken een niveau gestegen. Het aangeleerde moet na afloop van de training wel worden herhaald en toegepast.

In company of in Rotterdam Zestienhoven
Meestal verzorg ik de cursus Frans gevorderden in company (op uw werkplek). Sommige klanten vinden het echter prettiger om de cursus Frans te volgen in Rotterdam Zestienhoven (mijn trainingslocatie). Bijvoorbeeld omdat zij dan niet gestoord willen worden. De werkomgeving wordt door de cursisten ervaren als ‘rustgevend’ en ‘gunstig voor het leren’.

Op de pagina cursus Frans kunt u meer lezen over de mogelijkheden. Wilt u een (gratis en vrijblijvend) kennismakingsgesprek inplannen ? Mail naar contact@efficientfransleren.nl.

 

Referentie

Anne geeft mij en vele collega’s binnen Zeeman sinds een aantal jaren Franse les, van beginner tot gevorderde. Ze heeft me het vertrouwen gegeven om Frans te spreken, te lezen en te schrijven. Door gebruik te maken van verschillende media en actuele (vakgerelateerde) artikelen weet ze de lessen zeer interessant te maken.Martine Van der Kwaak, HR Informations Specialist bij Zeeman, 31 oktober 2012

Op de pagina cursus Frans kun je meer lezen over de mogelijkheden. Heb je interesse in meer informatie, wil je een (gratis en vrijblijvend) kennismakingsgesprek inplannen ? Mail naar contact@efficientfransleren.nl.