Cursus Frans voor gevorderden die de taal al goed beheersen

‘Ik begrijp mijn klanten, mijn klanten begrijpen mij, maar ik wil graag vloeiender Frans spreken, minder fouten maken in mijn e-mails en vlotter in het Frans kunnen reageren tijdens vergaderingen.’ Veel van mijn cursisten hebben een zeer behoorlijk niveau van Frans maar willen dit verbeteren zodat ze sneller en vloeiender kunnen spreken, sneller kunnen reageren tijdens vergaderingen en presentaties in het Frans kunnen geven.

Voor deze cursus Frans zullen we over het algemeen geen cursusboek gebruiken, met uitzondering van het boek ‘Grammaire progressive du Français’. Sterker nog, op dit niveau werken we aan concrete presentaties, voorbereidingen voor vergaderingen of lezen over actuele onderwerpen (artikelen uit vakbladen, reportages…) die de cursist kan gebruiken tijdens klantenbezoek.

Cursus Frans gevorderden, ook intensief als het nodig is

Hoewel je de taal beter leert als je de stof gedurende een langere periode herhaalt en hiermee oefent, is het soms noodzakelijk dat je snel de taal leert spreken. Daarom bied ik een intensief cursus Frans van 4 weken aan. Iedere week volg je 2 keer 4 uur les. Zodat je aan het eind van de cursus Frans 32 uur les hebt gehad. Jouw kennis van de Franse taal is na deze 4 weken een niveau gestegen. Het aangeleerde moet na afloop van de training wel worden herhaald en toegepast.

In company of bij Rotterdam Airport

Meestal verzorg ik de cursus Frans gevorderden in company (op jouw werkplek). Sommige klanten vinden het echter prettiger om de cursus Frans te volgen bij Rotterdam Airport (mijn trainingslocatie). Bijvoorbeeld omdat zij dan niet gestoord willen worden. De werkomgeving wordt door de cursisten ervaren als ‘rustgevend’ en ‘gunstig voor het leren’.

Referentie

Ik heb mijn lessen (zakelijk) Frans als er prettig ervaren bij Anne, door haar ervaring op management niveau wist ze vaak een accurate vertaling te maken naar mijn leer noden. Haar flexibiliteit en oprechte interesse in mij maakten het een erg fijne leersfeer. Ze is niet bang om je uit te dagen en op scherp te stellen waar nodig, iets wat mij erg heeft geholpen in het komen uit mijn comfort zone (in mijn specifieke geval: o.a. het inzetten en gebruiken van een bredere vocabulaire en het verbeteren van mijn grammatica).
Ben je op zoek naar een prettige doch efficiënte leersfeer dan ben je bij Anne zeker aan het goede adres!aziza djemili, director of operations, air liquide/ vitalair, 23 september 2019

Op de pagina cursus Frans kun je meer lezen over de mogelijkheden. Heb je interesse in meer informatie, wil je een (gratis en vrijblijvend) kennismakingsgesprek inplannen ? Mail naar contact@efficientfransleren.nl.