Cursus Frans voor elk niveau

Je hebt al Frans gehad op de middelbare school of een cursus Frans gevolgd op A2 niveau? Dan sluit deze cursus Frans voor half gevorderden hier heel goed aan. Tijdens het intakegesprek zal ik uiteraard nagaan of jouw niveau aansluit bij de cursus Frans. De cursus voor half gevorderden bestaat uit 2 delen: eerst zullen wij jouw grammaticale kennis opfrissen en jouw woordenschat uitbreiden met woorden die specifiek zijn voor het bedrijfsleven met behulp van de Objectif Express methode. Vervolgens gaan we verder met de methode ‘Pour parler affaires’. Deze methode op A2-B1 niveau en ontwikkeld door de Parijse Kamer van Koophandel, behandelt allerlei concrete situaties: het maken van een bedrijfspresentatie of een assortimentslijst, bellen, e-mailen, controleren van een bestelling, opstellen van een factuur, klanten herinneringen sturen, bezorging regelen … met veel praktische oefeningen.

Cursus Frans voor elk tempo

Hoewel je de taal beter leert als je de stof gedurende een langere periode herhaalt en hiermee oefent, is het soms noodzakelijk dat je snel de taal leert spreken. Daarom bied ik intensieve cursussen Frans van 4 weken aan. Iedere week volg je 2 keer 4 uur les. Zodat je aan het eind van de cursus Frans 32 uur les hebt gehad. Jouw kennis van de Franse taal is na deze 4 weken een niveau gestegen. Het aangeleerde moet na afloop van de training wel worden herhaald en toegepast.

Cursus Frans op je werk, bij Rotterdam Airport of online

Meestal verzorg ik de cursus Frans in company (op jouw werkplek). Sommige klanten vinden het echter prettiger om de cursus Frans te volgen bij Rotterdam Airport (mijn trainingslocatie). Bijvoorbeeld omdat je dan niet gestoord wil worden. De werkomgeving wordt door de cursisten ervaren als ‘rustgevend’ en ‘gunstig voor het leren’.

Op de pagina cursus Frans kun je meer lezen over de mogelijkheden. Heb je interesse in meer informatie, wil je een (gratis en vrijblijvend) kennismakingsgesprek inplannen ? Mail naar contact@efficientfransleren.nl.