Cursus Frans voor elk niveau, tempo, in company of bij EFL

U heeft al Frans gehad op de middelbare school of een cursus Frans gevolgd op A2 niveau? Dan sluit deze cursus Frans voor half gevorderden hier heel goed aan. Tijdens het intakegesprek zal ik uiteraard nagaan of uw niveau aansluit bij de cursus Frans. De cursus voor half gevorderden bestaat uit 2 delen: eerst zullen wij uw grammaticale kennis opfrissen en uw woordenschat uitbreiden met woorden die specifiek zijn voor het bedrijfsleven met behulp van de Objectif Express methode. Vervolgens gaan we verder met de methode ‘Pour parler affaires’. Deze methode op A2-B1 niveau en ontwikkeld door de Parijse Kamer van Koophandel, behandelt allerlei concrete situaties: het maken van een bedrijfspresentatie of een assortimentslijst, bellen, e-mailen, controleren van een bestelling, opstellen van een factuur, klanten herinneringen sturen, bezorging regelen … met veel praktische oefeningen.

Intensieve cursus Frans
Hoewel u de taal beter leert als u de stof gedurende een langere periode herhaalt en hiermee oefent, is het soms noodzakelijk dat u snel de taal leert spreken. Daarom bied ik intensieve cursussen Frans van 4 weken aan. Iedere week volgt u 2 keer 4 uur les. Zodat u aan het eind van de cursus Frans 32 uur les heeft gehad. Uw kennis van de Franse taal is na deze 4 weken een niveau gestegen. Het aangeleerde moet na afloop van de training wel worden herhaald en toegepast.

In company of in Rotterdam Zestienhoven
Meestal verzorg ik de cursus Frans in company (op uw werkplek). Sommige klanten vinden het echter prettiger om de cursus Frans te volgen in Rotterdam Zestienhoven (mijn trainingslocatie). Bijvoorbeeld omdat zij dan niet gestoord willen worden. De werkomgeving wordt door de cursisten ervaren als ‘rustgevend’ en ‘gunstig voor het leren’.

Op de pagina cursus Frans kunt u meer lezen over de mogelijkheden. Heeft u interesse in meer informatie, wilt u een (gratis en vrijblijvend) kennismakingsgesprek inplannen ? Mail naar contact@efficientfransleren.nl.