“Je parle seulement un peu le français”

Hoe fijn zou het zijn als je deze zin in de toekomst niet meer hoeft te gebruiken? Je kent de basis van de Franse taal, maar wilt de Franse taal nu verder leren. Daarom ben je op zoek naar een cursus Zakelijk Frans voor half-gevorderden, zodat je je professioneel kunt redden tijdens een vergadering met Franstalige collega’s, of wanneer je een Franstalige mail moet schrijven op je werk.

Boek nu de Cursus Zakelijk Frans voor half-gevorderden   

Uitgangspunten van de training:

 • 1-op-1 of met een kleine groep collega’s;
 • Kies je eigen locatie: in Rotterdam, bij jou op kantoor of online;
 • Plan de lessen wanneer het jou uitkomt (ook in het weekend);
 • Focus op jouw vakgebied;
 • Efficiënt: geen tijdsverspilling aan woorden en grammatica die je niet gebruikt.

Herken jij dit:

 • Je hebt ooit Frans op de middelbare school gehad, maar de taal toepassen in je werk vind je nog lastig;
 • Je wilt je professioneel presenteren tijdens vergaderingen met Franstalige collega’s, maar je mist de juiste woorden en zinnen;
 • Je wilt een mail in het Frans schrijven, maar je hebt moeite met de juiste zinsopbouw;
 • En je weet dat Google Translate je niet optimaal gaat redden.

Deze zakelijke cursus Frans voor half gevorderden helpt jou om je te kunnen redden op de werkvloer.

Het resultaat van deze training:

 • In gesprekken zoek je niet meer voortdurend naar woorden;
 • Je bent goed voorbereid op die aankomende presentatie of vergadering;
 • Je kunt in het Frans reageren op e-mails;
 • Je Frans is een niveau gestegen.

QUOTE: “Verbeter je Frans, zodat jij de taal kunt toepassen in je werk.”

Voor wie is de cursus Frans voor half gevorderden:

Deze cursus is speciaal gemaakt voor degenen die al enige ervaring heeft met de Franse taal. Je hebt bijvoorbeeld al Frans als schoolvak gehad of eerder de cursus Frans voor beginners gevolgd. Op vakantie weet jij je te redden: een overnachting te boeken op de camping, de weg te vragen of een tafel te reserveren in een restaurant. Op je werk in het Frans je vaktaal gebruiken gaat je helaas nog niet zo goed af…

Wil jij je ook op je werk in het Frans kunnen redden? Omdat je bijvoorbeeld Franstalige collega’s hebt, of Franstalige klanten of leveranciers te woord moet staan? En spreek en schrijf je al een beetje Frans? Dan is deze cursus perfect voor jou.

Heb je niet eerder les gehad in het Frans? Kijk dan eens naar de Cursus Frans voor beginners. Spreek of schrijf je al in het Frans op je werk en wil jij je taalniveau professionaliseren? Dan is de Cursus Frans voor gevorderden waarschijnlijk meer passend voor jou.

Inhoud van de cursus Frans voor half-gevorderden:

Efficiënt Frans leren biedt een unieke cursus Zakelijk Frans voor half gevorderden. Tijdens deze cursus richten we ons helemaal op jouw vakgebied. We verspillen geen tijd aan grammaticaregels of woorden en zinnen die jij niet gebruikt.
Jouw docent Anne gebruikt in haar lessen de ‘Objectif Express’ methode, ontwikkeld door de Kamer van Koophandel van Parijs. Daarmee zijn alle oefeningen en voorbeelden geënt op het bedrijfsleven. Je oefent veel met actueel materiaal, zoals Franstalige nieuwsartikelen, of Franstalige websites over jouw vakgebied.
Om de lessen in de praktijk gemakkelijk toe te passen, krijg je een lijst van woorden en zinnen die jij in jouw werk nodig hebt, scripts om klanten telefonisch te woord te staan en standaard zinnen om veel gestelde vragen per mail te beantwoorden.

De lessen zijn erg praktisch ingesteld. Met deze cursus Frans voor half-gevorderden kun jij de Franse taal toepassen in jouw werkzaamheden. Je kunt e-mails meenemen naar de les, zodat je deze samen met de docente kunt beantwoorden. Of we bereiden een gesprek voor met een klant die jij binnenkort moet bellen. De cursus is maatwerk en we spelen in op wat jij nodig hebt.

Boek nu de Cursus Zakelijk Frans voor half-gevorderden   

Cursusduur:

Herhaling is het toverwoord als je een taal goed wilt leren. Daarom staat jouw docente Anne bij deze cursus Frans voor half gevorderden standaard 20 uur voor jou klaar. Je plant samen met haar de trainingen in wanneer deze in jullie agenda passen.
Heb je een werksituatie waarin je snel jouw niveau Frans wilt verhogen? Dan kun je deze cursus Frans voor half gevorderden ook op intensief tempo volgen. Wekelijks heb je 2 dagen 4 uur les zodat je aan het eind van de cursus 32 uur les hebt gehad. In 4 weken ken jij meer woorden uit jouw vaktaal in het Frans, is je uitspraak verbeterd en kun jij je in het Frans redden op je werk.

Locatie: bij jou op kantoor, in Rotterdam, of online

De cursus Frans voor half-gevorderden volg je op een van deze drie locaties:

 1. Bij jou op kantoor: in de vertrouwde omgeving en gemakkelijk als je met meerdere collega’s de training wilt volgen.
 2. Op de trainingslocatie van Efficiënt Frans leren bij Rotterdam Airport: geen afleiding van collega’s die jou tussendoor vragen over je werk stellen.
 3. Volg de cursus online: via Teams blijf je in contact met de docent. De chat wordt hier optimaal gebruikt zodat je niets hoeft over te schrijven.

Jouw docent Frans

Tijdens deze cursus is Anne Lozé jouw docent. Ze helpt je jouw Frans naar een volgend niveau te brengen. Als geboren Française heeft Anne veel ervaring opgedaan in het Franse bedrijfsleven. En dat merk je in haar lessen, want ze weet precies wat jij in je werk nodig hebt. Al meer dan 15 jaar geeft Anne les als docent Frans in Nederland. Ze is praktisch ingesteld en speelt in op jouw werksituatie. Met Anne verspil je geen tijd aan Franse zinnen en grammatica die je niet gebruikt. Je leert het Frans dat jij in je werk nodig hebt. Heel efficiënt!

Wat anderen zeggen over deze cursus

“Anne is een uitstekende docente en bovenal prettig in de omgang. Startend met weinig voorkennis, is mijn Frans met een uur les in de week in een jaar tijd flink vooruitgegaan, waardoor ik de basis nu makkelijk kan toepassen in het Franse deel van de wereld.”
Stan van den Broek, Advisor Sustainable Innovation, Partners voor Innovation

I regularly travel to France for my work and to give myself an advantage during meetings, I took lessons with Anne for the past 18 months to get my French, and particularly verbal skills, to a reasonable level. Learning a language is always difficult for me, but with Anne’s patience and personal approach, I’ve made great strides. You’re constantly speaking during the lessons. Because it’s one on one, you can practice the professional jargon and examples from practice as well as prepare for upcoming meetings or trade fairs. I would recommend Efficient Frans Leren to anyone who’s looking for quick progress.
FLORIS VAN DEN HEUVEL, OWNER & DIRECTOR TEXO TRADE SERVICES BV

Wil je meer weten over deze cursus Frans voor half-gevorderden? Of een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek inplannen? Neem dan contact met mij op voor meer informatie.

Vraag Anne meer informatie