Cursus Frans voor managers

Doelen: Je moet klanten bezoeken in België en Frankrijk en je loopt altijd naar woorden te zoeken, je kan niet snel genoeg reageren en je loopt altijd een stap achter? Je neemt deel aan bijeenkomsten in Frankrijk en je wil vaker het woord nemen? Een gesprekje over het weer bij het koffieapparaat? Een klant uitnodigen voor de lunch in het restaurant? Een presentatie of een cursus geven over de producten van je bedrijf?

Een privécursus stelt je in staat het vertrouwen te winnen om in het Frans te spreken en voldoende woordenschat en grammatica te verwerven zodat je in staat bent zelf zinnen te maken en vlotter te spreken. Tijdens deze cursus bereiden we klantbezoeken voor met scripts of een rollenspel, bereiden vergaderingen voor door samen de presentatie die je gaat geven, te repeteren. We proberen zo veel mogelijk situaties na te bootsen. Je leert om jezelf professioneel te presenteren, om te spreken over je bedrijf, je projecten.

Zo geef ik nu bijvoorbeeld de cursus aan een hoge ambtenaar die vergaderingen in Parijs moet bijwonen. De bijeenkomsten zijn in het Engels, maar de Fransen zetten de vergadering voort tijdens de lunch en het diner in het Frans. En het is op dat moment dat de beslissingen worden genomen en zij in staat moet zijn haar mening te geven.

Geen minimum niveau vereist. De cursus is een op maat gemaakte privé-cursus: van een eenvoudige afspraak met een prospect op een beurs tot een presentatie van de strategie voor de directie. Het aantal benodigde uren dat nodig is om je doel te bereiken wordt bepaald tijdens het intakegesprek.

Lesmateriaal : EFL maakt gebruik van lesmethodes die de manager de gelegenheid geven om zoveel mogelijk zelfstandig te studeren. Je kunt de lessen zelfs voortzetten via Skype, Zoom, Teams of Facetime als je op reis bent.

Heb je interesse in een referentielijst in je vakgebied ? Wil je een (gratis en vrijblijvend) kennismakingsgesprek inplannen ?
Mail naar contact@efficientfransleren.nl.

Referentie :

Anne is an excellent french teacher, very prepared and open to adapt to different levels and skills.
I was a difficult “student” as I did not have lot of time to study, and I appreciated the fact she has always very open to repeat or re-explain thinks many times, without any problem.
Because of this the lessons were no stress at all, and more important I have started to love the language and I have improved significantly in my french skills…I strongly recommend her and I am sure that a more disciplined student will get the best result from her lessons.Massimiliano Cianfaglia, Group CFO, Intersafe, 20 februari 2019

Ik heb in 2018 gedurende bijna een jaar les gehad van Anne en heb hierdoor mijn Franse spreekvaardigheid flink verbeterd. Anne gaat echt voor een tailormade aanpak, verdiept zich in je branche en komt met relevante artikelen en onderwerpen om met elkaar te bespreken. Hierdoor worden de lessen niet alleen relevanter, interessanter en leuker, het maakt ook dat je op korte termijn je echt een stuk beter kunt uitdrukken in het Frans op professioneel niveau.
Daarnaast heeft Anne ook veel aandacht voor verschillen in de Franse (zaken) cultuur en omgangsvormen.
Bovendien is Anne een heel prettig persoon met veel interesse in haar studenten. Ik kan Anne dan ook van harte aanbevelen.EUGÈNE BODE, CATEGORY & MARKETING MANAGER, VAN OERS UNITED, 6 oktober 2019

Ik heb mijn lessen (zakelijk) Frans als er prettig ervaren bij Anne, door haar ervaring op management niveau wist ze vaak een accurate vertaling te maken naar mijn leer noden. Haar flexibiliteit en oprechte interesse in mij maakten het een erg fijne leersfeer. Ze is niet bang om je uit te dagen en op scherp te stellen waar nodig, iets wat mij erg heeft geholpen in het komen uit mijn comfort zone (in mijn specifieke geval: o.a. het inzetten en gebruiken van een bredere vocabulaire en het verbeteren van mijn grammatica).
Ben je op zoek naar een prettige doch efficiënte leersfeer dan ben je bij Anne zeker aan het goede adres!aziza djemili, director of operations, air liquide/ vitalair, 23 september 2019

Wil je je Frans in korte tijd naar een hoger niveau brengen, dan is Anne het juiste adres. Anne’s aanpak is efficiënt en doeltreffend. Het feit dat zij een tailor made benadering heeft, toegespitst op je eigen doelstellingen maakt haar onderscheidend ten opzichte van andere instituten (waar het aanbod vaak “algemeen” is). Ik heb een commerciële functie in o.a. Franstalig Afrika. Anne verplaatst zich in je vakgebied en de cursus is hier volledig op toegespitst. Door in te spelen op je dagelijkse werkzaamheden (e.g presentaties, offertes, beurzen, email/telefoon correspondentie met klanten) en door de selectie van leuke, interessante artikelen en video’s over je vakgebied in het Frans, maakten de lessen concreet, leuk, tastbaar en direct toepasbaar. Anne is heel flexibel. Aangezien ik vaak op reis ben, kwam het goed uit, dat de lessen zonder moeite doorgeschoven konden worden. Ik heb de lessen van Anne als zeer prettig en nuttig ervaren, mijn niveau is omhoog gevlogen, buiten het feit dat ze ook gezellig waren. Anne’s voorliefde voor Franse wijnen was een mooie bijkomstigheid, aangezien er vaak tijdens de lessen een mooi glaasje werd uitgeschonken. Ik zou Anne dan ook zeker van harte aanbevelen! ALEXANDER BRURING, SENIOR SALES MANAGER AFRICA, UNITED DUTCH BREWERIES, 13 DECEMBER 2018