Cursus Frans voor managers

Doelen: Je moet klanten bezoeken in België en Frankrijk en je loopt altijd naar woorden te zoeken, je kunt niet snel genoeg reageren en je loopt altijd een stap achter? Je neemt deel aan bijeenkomsten in Frankrijk en je wilt vaker het woord nemen? Een gesprekje over het weer bij het koffieapparaat? Een klant uitnodigen voor de lunch in het restaurant? Een presentatie of een cursus geven over de producten van jouw bedrijf?

Een privécursus stelt je in staat het vertrouwen te winnen om in het Frans te spreken en voldoende woordenschat en grammatica te verwerven zodat je in staat bent zelf zinnen te maken en vlotter te spreken. Tijdens deze cursus bereiden we klantbezoeken voor met scripts of een rollenspel, bereiden vergaderingen voor door samen de presentatie die je gaat geven, te repeteren. We proberen zo veel mogelijk situaties na te bootsen. Je leert om jezelf professioneel te presenteren, om te spreken over jouw bedrijf, jouw projecten.

Zo geef ik nu bijvoorbeeld de cursus  aan een hoge ambtenaar die vergaderingen in Parijs moet bijwonen. De bijeenkomsten zijn in het Engels, maar de Fransen zetten de vergadering voort tijdens de lunch en het diner in het Frans. En het is op dat moment dat de beslissingen worden genomen en hij in staat moet zijn mening te geven.

Geen minimum niveau vereist. De cursus is een op maat gemaakte privé-cursus: van een eenvoudige afspraak met een prospect op een beurs tot een presentatie van de strategie voor de directie. Het aantal benodigde uren dat nodig is om jouw doel te bereiken wordt bepaald tijdens het intakegesprek.

Lesmateriaal : EFL maakt gebruik van lesmethodes die de manager de gelegenheid geven om zoveel mogelijk zelfstandig te studeren. Je kunt de lessen zelfs voortzetten via Skype als je op reis bent.

Heb je interesse in een referentielijst in jouw vakgebied ? wil je een (gratis en vrijblijvend) kennismakingsgesprek inplannen ?
Mail naar contact@efficientfransleren.nl.

Referentie :

Ik heb mijn lessen (zakelijk) Frans als er prettig ervaren bij Anne, door haar ervaring op management niveau wist ze vaak een accurate vertaling te maken naar mijn leer noden. Haar flexibiliteit en oprechte interesse in mij maakten het een erg fijne leersfeer. Ze is niet bang om je uit te dagen en op scherp te stellen waar nodig, iets wat mij erg heeft geholpen in het komen uit mijn comfort zone (in mijn specifieke geval: o.a. het inzetten en gebruiken van een bredere vocabulaire en het verbeteren van mijn grammatica).
Ben je op zoek naar een prettige doch efficiënte leersfeer dan ben je bij Anne zeker aan het goede adres!aziza djemili, director of operations, air liquide/ vitalair

Ik wilde aan de uitbreiding van mijn woordenschat en aan de zorgvuldigheid van formuleren werken in het Frans. De training is concreet en duidelijk met veel variatie in gespreksonderwerpen. Gedreven voorbereiding. Ook ruimte voor humor.Jacques van der Bom, Marketing Manager, Zeeman)

Zie de pagina Referenties voor nog meer meer recensies van mijn klanten.