Wil je ook Frans leren op Rotterdam Airport ?

Wil je je Frans naar een hoger niveau tillen? Sinds begin april geef ik Franse les in mijn nieuwe kantoor op Rotterdam Airport. Voor wie van fietsen houdt, het is maar 20 minuten van Rotterdam. Voor degenen die met de auto komen ligt mijn kantoor ook gunstig, 5 minuten van de snelweg A13. Bovendien kan je er tussen 9.00 en 17.00 uur gratis parkeren onder het gebouw.

airfrance klm transavia logo's op vliegtuigstaarten

Een professionele, rustige leeromgeving

President Macron (of beter gezegd de officiële foto die in gemeentehuizen en andere Franse etablissementen hangt) wacht op je.
Een ambachtelijk blauw-wit-rood notitieboekje en een welkomstpen van de Elysée Boutique liggen al klaar om je te verwelkomen.
Een koffie van het Italiaanse bonen-to-cup koffiezetapparaat of een thee met een chocolaatje tijdens een welverdiende pauze. Onze enthousiaste officemanager Mirjam, afgestudeerd aan de hotelschool van Maastricht zal je in het Frans begroeten.

Huidige niveau

Weet je wat je huidige niveau van het Frans is ? A1, A2 ? Heb je ooit een cursus Frans gevolgd en een certificaat gekregen? Ben je bekend met de verschillende taalniveaus van het Europees Referentie kader ?

Om je taalniveau vast te stellen, kan je de gratis TCF test doen op de website van TV5 Monde of ik kan je niveau van het Frans beoordelen tijdens een vrijblijvend intakegesprek. Afhankelijk van je niveau, je functie en wat je in het Frans moet kunnen doen voor je werk. zal ik een indicatie geven van het aantal uren dat nodig is om je doelstellingen te bereiken.

Ik wil graag een gratis intakegesprek   Doe de Franse Taal Test    

We kunnen zo’n intakegesprek online voeren via Teams/Zoom, of op je werk of bij mij op kantoor op Rotterdam Airport.

Ik kijk er naar uit om je mee te nemen op een nieuwe koers en je te coachen bij het bereiken van jouw Franse taaldoel.