Ik heb 3 cursussen ontwikkeld, voor beginners, half gevorderden en gevorderden.

Taaltraining Frans voor beginners

Aan het eind van de Frans training voor beginners (60 uur) kunnen de cursisten een simpel gesprek in het Frans voeren. Een klant (telefonisch) te woord staan, een bestelling plaatsen en iets over de producten en het bedrijf vertellen. Tijdens deze Frans training besteden wij uiteraard ook aandacht aan de grammatica.

Frans training voor halfgevorderden

De taaltraining Frans voor halfgevorderden is bedoeld voor iedereen die de taal al spreekt (niveau A2+). Met rollenspellen breid je jouw woordenschat uit en herhaal je de lesstof. Aan het eind van de training (30 uur) kun je deelnemen aan een vergadering, een presentatie geven of in Frankrijk op een beurs staan.

Frans training voor gevorderden

De training Frans voor gevorderden is bedoeld voor iedereen die de taal al goed beheerst (niveau B1+). Tijdens deze taaltraining Frans komen de cultuurverschillen tussen Nederland en Frankrijk uitgebreid aan bod. Aan het eind van de training Frans voor gevorderden (30 uur) kunt u een Franse zakenrelatie rondleiden in jouw bedrijf, tijdens een lunch of diner een (diepgaand) gesprek met uw zakenpartner voeren of onderhandelen.

Frans training , ook intensief als het nodig is
Hoewel u de taal beter leert als u de stof gedurende een langere periode herhaalt en hiermee oefent, is het soms noodzakelijk dat u snel de taal leert spreken. Daarom kunnen beginners Frans leren met een intensieve training Frans van 4 weken. Iedere week volgt u 2 keer 4 uur les zodat u aan het eind van de training Frans voor beginners 32 uur les heeft gehad. Uw kennis van de Franse taal is na deze 4 weken een niveau gestegen. Het aangeleerde moet na afloop van de training wel worden herhaald en toegepast.

U kunt de training Frans op je werk, bij mij, thuis, face-to-face of via Skype volgen

Frans training in company, in Rotterdam Zestienhoven en /of via Skype.
Meestal verzorg ik de taaltraining  Frans in company (op uw werkplek). Sommige klanten vinden het echter prettiger om de cursus Frans te volgen in Rotterdam Zestienhoven (mijn trainingslocatie). Bijvoorbeeld omdat zij dan niet gestoord willen worden. De werkomgeving wordt door de cursisten ervaren als ‘rustgevend’ en ‘gunstig voor het leren’.

Er zijn cursisten die de training Frans uitsluitend via Skype volgen of cursisten die privé lessen met lessen via Skype combineren. Lessen via Skype zijn populair bij werknemers die veel moeten reizen en die op deze manier de training Frans ook kunnen volgen terwijl ze op zakenreis zijn. Ze hoeven alleen maar in te loggen vanaf hun locatie.

Wilt u weten wat mijn cursisten van hun training Frans denken ? Kijk naar mijn referenties. Bent u benieuwd over een Franse les via Skype ?