Frans leren voor beginners die nog nooit Frans hebben gehad

Nooit Frans gehad op school of na 2 jaar middelbare school gestopt met het vak Frans? Dan is dit de cursus Frans voor beginners voor u! We beginnen bij nul! Voor de beginnerscursus gebruik ik de ‘Objectif Express’ methode. Deze methode is ontwikkeld door de Kamer van Koophandel van Parijs. Alle oefeningen en voorbeelden zijn geënt op het bedrijfsleven. We stellen een lijst van woorden en zinnen op die u in uw werk nodig heeft. Bijvoorbeeld scripts om klanten telefonisch te woord te staan. Deze cursus Frans voor beginners is 100% op maat gemaakt dus vraag ik u de e-mails mee te nemen die u wilt beantwoorden of het overzicht van klanten die u wilt bellen.

Cursus Frans voor beginners, ook intensief als het nodig is

Hoewel u de taal beter leert als u de stof gedurende een langere periode herhaalt en hiermee oefent, is het soms noodzakelijk dat u snel de taal leert spreken. Daarom kunnen beginners Frans leren met een intensieve cursus Frans van 4 weken. Iedere week volgt u 2 keer 4 uur les zodat u aan het eind van de cursus Frans voor beginners 32 uur les heeft gehad. Uw kennis van de Franse taal is na deze 4 weken een niveau gestegen. Het aangeleerde moet na afloop van de training wel worden herhaald en toegepast.

Cursus Frans voor beginners in company of op mijn locatie in Rotterdam Zestienhoven

Meestal verzorg ik de cursus Frans voor beginners in company (op uw werkplek). Sommige klanten vinden het echter prettiger om de cursus Frans te volgen in Rotterdam Zestienhoven (mijn trainingslocatie). Bijvoorbeeld omdat zij dan niet gestoord willen worden. De werkomgeving wordt door de cursisten ervaren als ‘rustgevend’ en ‘gunstig voor het leren’.

Referentie

Super aardige lerares. Heeft precies het niveau van de cursist door. Past haar manier van les geven daar op aan. Super geduldig. Zij stelt de cursist op gemak. Ook iemand die nog nooit Frans heeft gehad’.Marco Bos, debiteurenbeheerder bij Schoonenberg, 24 mei 2016

Heeft u interesse in meer informatie, wilt u een (gratis en vrijblijvend) kennismakingsgesprek inplannen ? Mail naar contact@efficientfransleren.nl.