Frans leren voor beginners die nog nooit Frans hebben gehad

Nooit Frans gehad op school of na 2 jaar middelbare school gestopt met het vak Frans? Dan is dit de cursus Frans voor beginners voor jou! We beginnen bij nul! Voor de beginnerscursus gebruik ik de ‘Objectif Express’ methode. Deze methode is ontwikkeld door de Kamer van Koophandel van Parijs. Alle oefeningen en voorbeelden zijn geënt op het bedrijfsleven. We stellen een lijst van woorden en zinnen op die jij in jouw werk nodig hebt. Bijvoorbeeld scripts om klanten telefonisch te woord te staan. Deze cursus Frans voor beginners is 100% op maat gemaakt dus vraag ik je de e-mails mee te nemen die je wilt beantwoorden of het overzicht van klanten die je wilt bellen.

Cursus Frans voor beginners, ook intensief als het nodig is

Hoewel je de taal beter leert als je de stof gedurende een langere periode herhaalt en hiermee oefent, is het soms noodzakelijk dat je snel de taal leert spreken. Daarom kunnen beginners Frans leren met een intensieve cursus Frans van 4 weken. Iedere week volg je 2 keer 4 uur les zodat je aan het eind van de cursus Frans voor beginners 32 uur les hebt gehad. Jouw kennis van de Franse taal is na deze 4 weken een niveau gestegen. Het aangeleerde moet na afloop van de training wel worden herhaald en toegepast.

Cursus Frans voor beginners op je werk, bij Rotterdam Airport of online

Meestal verzorg ik de cursus Frans voor beginners in company (op jouw werkplek). Sommige klanten vinden het echter prettiger om de cursus Frans te volgen bij Rotterdam Airport (mijn trainingslocatie). Bijvoorbeeld omdat je dan niet gestoord wil worden. De werkomgeving wordt door de cursisten ervaren als ‘rustgevend’ en ‘gunstig voor het leren’.

Referentie

Ik heb inmiddels een flink aantal uren bij Anne gevolgd en als zeer prettig ervaren. Een taal leren vanaf 0 is lastig maar stap voor stap leer je een heleboel. Het is een goede combinatie van grammatica en een praktische benadering. Veel lesstof is toegepast op het werkveld omdat Anne veel naar actuele situaties vraagt dus je kan direct profiteren van de dingen die je leert.carmen ampt, crop coordinator melon & helda beans, van oers united, 23 september 2019

Heb je interesse in meer informatie, wil je een (gratis en vrijblijvend) kennismakingsgesprek inplannen ? Mail naar contact@efficientfransleren.nl.