Cursus Frans voor exportassistenten

Doelen : Deze training is bedoeld voor bedrijven die artikelen afzetten op onder andere de Franse markt waar de medewerkers een Franstalige klant te woord moeten kunnen staan. Hij of zij moet in het Frans een bericht kunnen aannemen, telefonische bestellingen begrijpen, de status van een order doorgeven of de klant informeren over de leveringscondities.

Lesmateriaal : De cursist wordt gevraagd om authentiek lesmateriaal te verzamelen, bijvoorbeeld brochures over de producten, e-mails, orders van klanten, klachtenbrieven. Als rode draad wordt gebruik gemaakt van de lesmethode Objectif Express 1 tot aan niveau A2 en daarna van Pour Parler Affaires.

Niveau : Geen vereiste taalniveau

Wil je een (gratis en vrijblijvend) kennismakingsgesprek inplannen ? Vul het contactformulier in of stuur een email naar contact@efficientfransleren.nl.

Referentie :

Hanneke Schop, exportassistent bij TTI, groothandel in banden heeft de cursus Frans 2 jaar lang gevolgd. Zij vond de training ‘praktijkgericht’. Nu is zij in staat om de bestellingen van Franstalige klanten te bewerken, telefoongesprekjes te voeren over de stand van een bestelling, kwaliteits-, leverings- of betalingsproblemen.