Cursus Frans voor ICT-ers

Doelen : Deze cursus Frans is geschikt voor medewerkers van ICT afdelingen die bijvoorbeeld Franse collega’s of klanten ondersteunen. Aan het einde van de cursus kan de ICT-er Franstalige gebruikers (telefonisch) te woord staan. Hij kan vragen stellen over storingen, een email lezen en opstellen en de gebruiker informeren over de stand van zaken (de storing).

Lesmateriaal : Tijdens deze training zal de ICT medewerkers een beperkt aantal grammaticaregels worden aangeleerd. Daarnaast wordt veel geoefend met rollenspellen waarbij bestaande situaties worden nagespeeld. Ook wordt gebruik gemaakt van materiaal uit de praktijk. Bijvoorbeeld storingsmeldingen, handboeken en protocollen (waarin de meest voorkomende storingen en mogelijke oplossingen worden beschreven). De cursisten kunnen na de les oefenen met specifieke woordenlijsten op de website van Efficiënt Frans Leren. Uiteraard worden aan het einde van de training bestaande klanten gebeld.

Niveau : Deze training is geschikt voor beginners en half gevorderden.

Heb je interesse in een referentielijst in je vakgebied ? Wil je een (gratis en vrijblijvend) kennismakingsgesprek inplannen ?
Mail naar contact@efficientfransleren.nl.