Ooit Frans gehad op de middelbare school maar het vak na een aantal jaren weer laten vallen? Heb jij een paar jaren geleden een intensieve cursus gevolgd bij de nonnen van Vught en ben je toe aan een opfriscursus? Maar wil je wel leren wanneer het jou uitkomt met de steun van een taalcoach die je helpt je doelen te bereiken? Dan is blended learning iets voor jou!

Wat is Blended learning?

Blended learning is bedoeld voor mensen die weinig tijd hebben en ook graag zelfstandig leren.
Met behulp van een speciaal onwikkelde lesmethode leer jij jezelf de Franse taal aan. In je eigen tempo en op het moment dat het jou uitkomt. Wanneer je vastloopt of meer uitleg nodig hebt, is er een taalcoach die jou weer op weg helpt.

Hoe werkt de cursus Blended learning Zakelijk Frans voor beginners A1/A2?

Drie jaar geleden ben ik begonnen met de cursus Blended learning Zakelijk Frans voor beginners. Dit is een online cursus waarmee je jouw kennis van de Franse taal snel kan opfrissen tot niveau A1/A2 met de begeleiding van een betrokken taalcoach. Alles in je eigen tempo en voor een betaalbare prijs.
De lesmethode die wij gebruiken is Objectif Express. Een methode ontwikkeld in samenwerking met de Franse Kamer van Koophandel. Omdat dit een Franse lesmethode is, heb ik deze aangepast aan het Nederlands. Alle woordenlijsten zijn vertaald en naast de Franstalige lesmethode ontvang jij ook een door mij geschreven Nederlandstalige grammaticale syllabus met concrete voorbeelden uit de bedrijfswereld. Regelmatig zal ik ook links naar extra lesmateriaal plaatsen: Youtube video’s van andere docenten Frans om te leren tellen, om jouw uitspraak te verbeteren, om te oefenen met de werkwoorden, luisteroefeningen met situaties of het werkvloer etc …:
De volgende onderwerpen komen dan aan de beurt: iemand begroeten, jezelf voorstellen (je pitch voor een beurs / afspraak met een klant), een collega voorstellen, informatie over jezelf geven of informatie aanvragen, kennis maken, over je werk praten, bellen en emailen in het Frans, een zakelijke reis voorbereiden, over je dagelijkse activiteiten praten (werk en privé) etc…

Hoe kan ik de cursus Blended learning zakelijk Frans aanvragen?

  • Neem contact via de Whatsapp-knop, dan plannen wij een intakegesprek in;
  • Je krijgt de boeken Objectif Express per post;
  • Je schrijft je in bij Cloudschool, het platform waarmee jij toegang krijgt tot de lesmethode;
  • Je gaat zelfstandig aan de slag : voor elk hoofdstuk zie je op Cloudschool welke opdrachten je moet voorbereiden en welke oefeningen je kunt insturen;
  • Ben je klaar met een hoofdstuk? Dan neem je contact met mij op. Tijdens de contacturen worden de lessen en het huiswerk besproken en herhaald. Je beschikt over 10 contacturen, face-to-face of digitaal ( Zoom, Teams of Skype). De cursus bestaat uit 5 hoofdstukken, die jij, afhankelijk van jouw eigen doelen in jou eigen tempo kan bestuderen.

Wat is de toegevoegde waarde van mijn cursus Blended learning?

  • contact met een taalcoach (met mij!) op de momenten dat dat nodig is: tijdens de meeste online cursussen corrigeert een leraar je oefeningen, maar je hebt nooit de kans om Frans om met hem/haar te spreken. Je kan toch geen taal leren zonder ook Frans te spreken ! Je blijft gemotiveerd omdat ik regelmatig contact met je opneem om te zien hoe het met je gaat, om je vragen te beantwoorden ;
  • no non-sense: je leert alleen maar wat je nodig hebt voor je werk. Stel dat je planner bent voor een logistiek bedrijf, is het dan echt nodig om jezelf de 16 verschillende tijden die de Franse taal kent aan te leren ? Investeer je tijd en energie in het leren maken van duidelijke, korte en krachtige zinnen;
  • de cursus is overzichtelijk: de leerdoelen van elk hoofdstuk worden duidelijk omschreven in het Nederlands. De voorbeelden komen uit het bedrijfsleven.

 Hoeveel kost de cursus Blended learning zakelijk Frans voor beginners?

De cursus Blended learning Zakelijk Frans voor beginners brengt je van niveau A1 tot A2. Normaal heb je hier minimaal 60 contacturen voor nodig. Door zelfstandig in jouw eigen tempo te leren, volstaan 10 contacturen. Hierdoor is deze training in vergelijking met traditionele trainingen zakelijk Frans zeer aantrekkelijk geprijsd. De cursus Blended learning Zakelijk Frans voor beginners kost slecht euro 950. Je ontvangt de lesmethode en krijgt toegang tot de woordenlijsten en een Nederlandstalige grammaticasyllabus , Daarnaast kan jij altijd een beroep doen op mij.

Heb je interesse in de cursus Blended learning Zakelijk Frans voor beginners? 

Neem contact met mij op