Ooit Frans gehad op de middelbare school maar het vak na een aantal jaren weer laten vallen?  Je  bent veel op reis en je wilt toch doorgaan met de training Frans ? Je wil je kennis van de Franse taal weer opfrissen in je eigen tempo? Dan is blended learning de oplossing!

Wat is de toegevoegde waarde van mijn Online Cursus Frans?

Sinds januari 2017 bied ik de Online Cursus Zakelijk Frans voor Beginners via Cloudschool aan. Voordelen op een rij:

  • Efficiënt: je leert alleen maar wat je nodig hebt voor jouw werk. Voor deze training Frans met e-learning maak ik gebruik van de lesmethode Objectif Express A1-A2 omdat deze lesmethode in samenwerking met de Franse Kamer van Koophandel is ontwikkeld. De grammatica is beperkt tot het minimum.
  • Overzichtelijk: de leerdoelen van elk hoofdstuk worden duidelijk omschreven in het Nederlands. Ik heb zelf een grammaticasyllabus ontwikkeld met de belangrijkste grammaticaonderdelen. De voorbeelden komen uit het bedrijfsleven.
  • 24 uur per dag/7 dagen per week toegankelijk: je krijgt toegang tot 24 woordenlijsten en een zelfontwikkelde grammaticasyllabus in het Nederlands. Voor extra uitleg ben ik altijd beschikbaar via de mail.

Wat is de inhoud van de training Frans via E.learning?

  • Online lessen : de volgende onderwerpen worden behandeld : kennis maken, jezelf voorstellen, iemand anders voorstellen, communiceren via de telefoon en de email, een zakenreis voorbereiden, over dagelijkse activiteiten praten;
  • Huiswerk : voor elke les geef ik duidelijk aan welke oefeningen je moet voorbereiden in de boeken van Objectif Express en welke oefeningen je kunt insturen. De methode bestaat uit 2 boeken : een tekstboek, een werkboek en een DVD. Je gebruikt de DVD voor de luisteroefeningen en voor de video’s. Het voordeel van deze DVD is dat je naar de gesprekjes kunt luisteren zonder of met ondertitelingen. Hetzelfde geldt voor de videofragmenten;
  • 10 contacturen (privé les face-to-face of via Skype). Tijdens deze contactmomenten worden de lessen en het huiswerk besproken en herhaald.

 Hoeveel kost de Online Cursus Zakelijk Frans voor Beginners?

De Online Cursus Zakelijk Frans voor Beginners brengt je van niveau A1 tot A2. Normaal heb je hier minimaal 60 contacturen voor nodig. Doordat je zelf in jouw eigen tempo leert, volstaan 10 contacturen. De online cursus kost slecht euro 550. Je krijgt toegang tot de 5 eerste hoofdstukken, 20 woordenlijsten, een grammaticasyllabus in het Nederlands, 10 lesuren face to face of via Skype en de lesmethode Objectif Express.

Aan het begin van het nieuwe schooljaar wordt de Online Cursus Zakelijk Frans voor Halfgevorderden op Cloudschool geplaatst. De volgende onderwerpen komen dan aan de beurt : lunchen met klanten/leveranciers, het bedrijf presenteren en een vacature plaatsen, deelnemen aan projecten/ vergaderingen, problemen oplossen.

Heb je interesse in de Online Cursus Zakelijk Frans voor Beginners? Neem contact op via het Contactformulier!