Frankrijk kent heel wat internationaal toonaangevende vakbeurzen. Meer dan 300 beurzen in
totaal, zelfs. Het zijn geweldige plekken om nieuwe business binnen te halen. Helemaal wanneer je
het goed aanpakt. Dan kun je zomaar thuiskomen met een bak vol nieuwe klanten!

Franse vakbeurzen

Maison & Objet voor de decoratie- en designsector, Intermat, voor de bouwsector, Mapic, waar je alles vindt over vastgoed, Sial, inspiratie voor de foodindustrie, Space Rennes, dé internationale veehouderijbeurs, Mipcom voor televisieomroepen en Who’s next, dé fashionbeurs. Het is zomaar een greep uit de grootste vakbeurzen die jij in Frankrijk tegenkomt.
tekening handelsbeurs
Sinds Corona hebben we er wellicht wat minder bezocht, maar de beursstands gaan op dit moment weer als warme broodjes over de toonbank. Het is dé kans om je product of dienst onder de aandacht te brengen bij een grote doelgroep. Ik merk het ook in mijn werk, want veel klanten kloppen weer aan met de vraag of ik hen kan helpen bij de voorbereiding op een Franse beurs.

Rendement uit de Franse vakbeurzen

Het is logisch dat er voor de Franse vakbeurzen veel animo is. Vooral wanneer je hoort dat de exposerende bedrijven in het verleden binnen een jaar 17,7 miljoen contracten afsloten op 48 beurzen, met een waarde van zo’n 35 miljard euro. En dat een derde daarvan binnengehaald wordt door bedrijven die niet uit Frankrijk komen, vooral door het MKB. Er valt in Frankrijk business te halen.

Maar dan moet je het wel goed aanpakken!

Spoedcursus Frans spreken op een vakbeurs
Binnen één dag beter voorbereid op jouw beursdeelname

Deelnemen aan een vakbeurs vraagt vaak een flinke investering. In geld en tijd. Dan wil je er natuurlijk wel het maximale rendement uithalen. Met de spoedcursus ‘Frans spreken op een vakbeurs’ krijg je binnen één dag een betere voorbereiding op de beurs waar jij aan deelneemt.

  • Je leert bezoekers in het Frans aan te spreken
    Door jouw doelgroep in hun eigen taal aan te spreken, breek je meteen het ijs. Een opening in het Frans zorgt dat meer mensen jouw beursstand binnenlopen.
  • We oefenen je pitch
    We kijken wie jij op de beurs tegenkomt en wat je kunt zeggen tegen hen. Ik help je aan de juiste Franse woorden en zinnen; woorden die jij kunt onthouden en zinnen die grammaticaal kloppen.
  • Je kunt straks in het Frans antwoord geven op de meest gestelde vragen
    We kijken naar de meest gestelde vragen die jij kunt verwachten van bezoekers en je krijgt een dag na de cursus een lijst vol nuttige zinnen die jij als antwoord kunt geven.
  • Je verbetert je uitspraak

Als je weet hoe je mensen moet aanspreken, welk verhaal jij vertelt en hoe jij kunt antwoorden, wil je ook dat jouw woorden krachtig overkomen. Een goede Franse uitspraak is daarbij cruciaal. Samen oefenen we met de uitspraak, zodat jij nog overtuigender klinkt.

Als docent Frans heb ik in het verleden al veel klanten geholpen met de voorbereiding op beurzen. Je hoeft op een Franse vakbeurs niet alles in het Frans te vertellen. Zodra jij je best doet, ben je je concurrentie al een hele stap vooruit. Deze spoedcursus Frans voor de vakbeurs helpt je daarbij.

Op maat gemaakt voor jou

Door mijn ervaring in het bedrijfsleven weet ik dat tijd schaars is. Daarom is deze cursus 100% op maat gemaakt voor jou. Of je nu nog geen woord Frans spreekt of al meer vaardig bent in de Franse taal: je krijgt les op jouw niveau. Vooraf verdiep ik mij in jouw onderwerp, als je mij je website of een beursflyer stuurt. We focussen alleen op wat jij nodig hebt en je leert díe woorden en zinnen kennen die je ook echt in je vak gebruikt. Wel zo efficiënt.

Wil jij geen omzet mislopen, bereid je dan goed voor op de beurs met deze spoedcursus Frans. Haal meer rendement uit je deelname aan een vakbeurs dan jij ooit gedaan hebt!

BOEK DEZE SPOEDCURSUS FRANS