Het tarief bedraagt 80 euro per uur voor een privé cursus Frans en 10 euro extra per cursist voor een groepsles (groepsles voor 2 tot 5 personen bij dezelfde onderneming, organisatie). Hierbij komen eventuele reiskosten : 28 cent per kilometer en lesmateriaal. In totaal moet u rekenen op zo’n 50 euro per cursist.

BTW vrijstelling

Mijn taalcursussen zijn vrijgesteld van BTW. Efficiënt Frans Leren is namelijk ingeschreven bij het CRKBO (Centraal Register Kort Beroeps Onderwijs). Deze vrijstelling is interessant zijn voor particulieren die de cursus Frans zelf moeten betalen of overheidsorganisaties. Vertaalopdrachten zijn eveneens vrijgesteld van BTW.

Voor zzper’s, werkzoekenden en starters op de arbeidsmarkt hanteer ik lagere tarieven. Neem contact met mij op.

Inbegrepen in de prijs

  • een intakegesprek en een taaltest om het niveau van de cursisten te bepalen : om een offerte op maat te maken, afgestemd op uw wensen, stel ik altijd voor om een afspraak te maken bij uw bedrijf. Dit stelt me in staat om de werkomgeving te zien en een beter idee te krijgen van de werkzaamheden en dus de doelstellingen. We bespreken uw wensen of die van de verschillende cursisten wanneer het om een groepscursus Frans gaat. Ik leg mijn werkwijze uit, de verschillende mogelijkheden (privé cursus, kleine groepscursus, privé cursus in combinatie met Skype, het aantal beschikbare uren per week …). Ik neem eventueel een taaltest af tijdens het intakegesprek of later per telefoon bij groepscursussen. Vervolgens stel ik de offerte op. Deze ontvangt u daarna per email met een kosten specificatie.
  • mail contact tijdens de cursus Frans : het nakijken van de opdrachten opgestuurd door cursisten tussen 2 lesmomenten, het corrigeren van mails en het toesturen van extra huiswerk zijn bij het cursustarief inbegrepen. E-mails worden altijd binnen 24 uur beantwoord.
  • reiskosten voor de training Frans in Rotterdam
  • extra lesmateriaal : krantenartikelen, DVD’s, boeken worden regelmatig aangeboden om het zaken doen in Frankrijk makkelijker te maken.

Algemene voorwaarden

Op de trainingen zijn de volgende algemene voorwaarden van toepassing.