Dat is echt ‘balen’, de training Frans is al afgelopen

Op een leuke en constructieve wijze les gehad. Het was geen probleem om de lesstof aan te passen aan ons bedrijf. We danken Anne voor de leuke en leerzame tijd. Merci beaucoup Anne Lozé.” Jan-dirk Stouten, commercieel directeur bij Stouten-Fourage.

Mijn eerste training Zakelijk Frans, in de hooi en stro branche, is net afgelopen. De mensen aan wie ik les gaf (verkoopmanager, inkoper en medewerker verantwoordelijk voor de planning) waren enthousiast en gedreven.

Stouten Fourage is een leuk Zeeuws familiebedrijf dat balen hooi en stro koopt van Franse boeren en vervolgens doorverkoopt in Nederland. Bellen met Franse klanten is al een uitdaging, maar met Franse boeren is echt topsport.

 

De pluspunten van de training volgens de planner

Joey, (medewerker verantwoordelijk voor de planning), kan nu na 15 uur les, via Whatsapp afspraken maken met deze boeren. Duidelijke en directe korte berichten om miscommunicatie te voorkomen. Joey gaf een 8 aan de training.

Pluspunten van de training waren voor hem :

  • voorbeelden uit de praktijk;
  • duidelijke uitleg bij het huiswerk;
  • digitale lesstof, die je kunt blijven gebruiken;
  • de mogelijkheid om eigen bedrijfsmateriaal (Whatsapp en emails) mee te nemen

Werk jij ook voor een transportbedrijf en moet jij het vervoer van goederen tussen Nederland en Frankrijk inplannen? Ik kan je helpen standaard e-mails of Whatsapp berichten voor te bereiden. Tijdens de cursus Frans oefenen wij ook telefoongesprekken: hoeveelheden, lengte, breedte van de goederen, tijdschema’s afspreken met de klant… en mogelijke problemen met late levering en/of kwaliteit van de producten oplossen. Wij maken uiteraard gebruik van je eigen emails en kunnen, als je dat wilt. klanten tijdens de les bellen.

Neem contact met mij op via Whatsapp voor een vrijblijvend intakegesprek.