Cursus Frans voor medewerkers in de AGF 

Uitstekend nieuws : de verstrekking van subsidies van de AGF Fonds zijn sinds eind januari verruimd. Vanaf nu komen de taaltrainingen van Efficiënt Frans Leren Rotterdam ook in aanmerking voor een subsidie van 30%. Maak er gebruik van en ervaar een taaltraining met een trainer Frans met een uitgebreide kennis van het bedrijfsleven !

Doelen : Efficiënt Frans Leren heeft een praktijkgerichte cursus zakelijk Frans ontwikkeld voor medewerkers werkzaam in de groenten-, fruit-, en bloemenhandel. De training richt zich op commerciële medewerkers en wordt gegeven aan de hand van rollenspellen.

Onderwerpen : De volgende onderwerpen worden behandeld:

  • nieuwe klanten werven
  • een levering voorbereiden
  • contacten met de klanten onderhouden
  • problemen oplossen (kwaliteit, factuur)

Lesmateriaal : De cursist wordt gevraagd om authentieke lesmateriaal aan te leveren, bv prijslijsten, e-mails, orders van klanten, klachtenbrieven of informatie over beurzen (bv de SIAL). Daarnaast zal tijdens de cursus gebruik worden gemaakt van specifiek voor deze branche ontwikkeld lesmateriaal.

Niveau : Deze training is geschikt voor beginners en half gevorderden.

Heb jij interesse in een referentielijst in jouw vakgebied ? wil jij een (gratis en vrijblijvend) kennismakingsgesprek inplannen ?
Mail naar contact@efficientfransleren.nl.

Referenties :

Ik heb in 2018 gedurende bijna een jaar les gehad van Anne en heb hierdoor mijn Franse spreekvaardigheid flink verbeterd. Anne gaat echt voor een tailormade aanpak, verdiept zich in je branche en komt met relevante artikelen en onderwerpen om met elkaar te bespreken. Hierdoor worden de lessen niet alleen relevanter, interessanter en leuker, het maakt ook dat je op korte termijn je echt een stuk beter kunt uitdrukken in het Frans op professioneel niveau.
Daarnaast heeft Anne ook veel aandacht voor verschillen in de Franse (zaken) cultuur en omgangsvormen.
Bovendien is Anne een heel prettig persoon met veel interesse in haar studenten, ik kan Anne dan ook van harte aanbevelen.EUGÈNE BODE, MARKETING MANAGER, VAN OERS UNITED, 24 SEPTEMBER 2019

Ik heb inmiddels een flink aantal uren bij Anne gevolgd en als zeer prettig ervaren. Een taal leren vanaf 0 is altijd lastig maar stap voor stap leer je een heleboel. Het is een goede combinatie van grammatica en een praktische benadering. Veel lesstof is toegepast op het werkveld omdat Anne veel naar actuele situaties vraagt dus je kan direct profiteren van de dingen die je leert.CARMEN AMPT, CROP COORDINATOR MELON & HELDA BEANS, VAN OERS UNITED, 23 SEPTEMBER 2019

Door regelmatig te oefenen tijdens de les, kreeg ik meer zelfvertrouwen en durf ik nu klanten te benaderen. Ik vond het prima om de lessen te volgen na mijn werk en te kunnen oefenen met, speciaal voor mij ontwikkelde rollenspellen.Patrick Walter, verkoper bij Saphir, import en export fruitbedrijf uit Ridderkerk