Cursus Frans voor medewerkers in de AGF 

Uitstekend nieuws : de verstrekking van subsidies van de AGF Fonds zijn sinds eind januari verruimd. Vanaf nu komen de taaltrainingen van Efficiënt Frans Leren Rotterdam ook in aanmerking voor een subsidie van 40%. Maak er gebruik van en ervaar een taaltraining met een trainer Frans met een uitgebreide kennis van het bedrijfsleven !

Doelen : Efficiënt Frans Leren heeft een praktijkgerichte cursus zakelijk Frans ontwikkeld voor medewerkers werkzaam in de groenten-, fruit-, en bloemenhandel. De training richt zich op commerciële medewerkers en wordt gegeven aan de hand van rollenspellen.

Onderwerpen : De volgende onderwerpen worden behandeld:

  • nieuwe klanten werven
  • een levering voorbereiden
  • contacten met de klanten onderhouden
  • problemen oplossen (kwaliteit, factuur)

Lesmateriaal : De cursist wordt gevraagd om authentieke lesmateriaal aan te leveren, bv prijslijsten, e-mails, orders van klanten, klachtenbrieven of informatie over beurzen (bv de SIAL). Daarnaast zal tijdens de cursus gebruik worden gemaakt van specifiek voor deze branche ontwikkeld lesmateriaal.

Niveau : Deze training is geschikt voor beginners en half gevorderden.

Heb jij interesse in een referentielijst in jouw vakgebied ? wil jij een (gratis en vrijblijvend) kennismakingsgesprek inplannen ?
Mail naar contact@efficientfransleren.nl.

Referentie :

Door regelmatig te oefenen tijdens de les, kreeg ik meer zelfvertrouwen en durf ik nu klanten te benaderen. Ik vond het prima om de lessen te volgen na mijn werk en te kunnen oefenen met, speciaal voor mij ontwikkelde rollenspellen.Patrick Walter, verkoper bij Saphir, import en export fruitbedrijf uit Ridderkerk