Cursus Frans voor medewerkers in de AGF 

Ga je regelmatig naar Marokko, Senegal, Ivoorkust of Mali om te onderhandelen met je huidige leveranciers of om nieuwe te zoeken? Dan weet je vast hoeveel goodwill er te winnen valt als je Frans spreekt. Al bijna 15 jaar verzorg ik succesvolle trainingen zakelijk Frans op maat bij opdrachtgevers in de Randstad, onder andere bij AGF bedrijven in Barendrecht / Ridderkerk.

Voordelen van mijn trainingen voor de AGF op een rij :

  • Ik heb ervaring in de AGF (neem contact met mij voor referenties)
  • Ik ben een native speaker Frans maar spreek goed Nederlands
  • Ik begrijp de behoeftes van de bedrijven : ik ben een bevoegd docent Frans maar ook een bedrijfskundige
  • De lessen zijn concreet en direct toepasbaar: een afspraak met een producent van sperziebonen voorbereiden, een ontmoeting met leveranciers uit Ivorkust tijdens Fruit Logistica voorbereiden, nieuwe producenten zoeken in Mali
  • Mijn trainingen zijn subsidiabel : via het AGF Fonds komen mijn trainingen in aanmerking voor een subsidie van maar liefst 30%! Het AGF fonds wil namelijk het opleiden en ontwikkelen van medewerkers binnen de branche stimuleren. Vorig jaar hebben enkele van mijn klanten hiervan gebruik gemaakt. Laat deze kans niet aan jou voorbij gaan!
  • En ik ben flexibel : les geven om 7 uur in de ochtend of op zaterdag is geen enkel probleem. Ik pas me aan!

Lesmateriaal : De cursist wordt gevraagd om authentiek lesmateriaal aan te leveren, bv prijslijsten, e-mails, orders van klanten, klachtenbrieven of informatie over beurzen (bv de SIAL). Daarnaast zal tijdens de cursus gebruik worden gemaakt van specifiek voor deze branche ontwikkeld lesmateriaal.

Niveau : Deze training is geschikt voor beginners en half gevorderden.

Heb je interesse in een referentielijst in je vakgebied ? Wil jij een (gratis en vrijblijvend) kennismakingsgesprek inplannen ?
Mail naar contact@efficientfransleren.nl.

Boek nu de cursus Zakelijk Frans voor de AGF   

Referenties :

Ik heb in 2018 gedurende bijna een jaar les gehad van Anne en heb hierdoor mijn Franse spreekvaardigheid flink verbeterd. Anne gaat echt voor een tailormade aanpak, verdiept zich in je branche en komt met relevante artikelen en onderwerpen om met elkaar te bespreken. Hierdoor worden de lessen niet alleen relevanter, interessanter en leuker, het maakt ook dat je op korte termijn je echt een stuk beter kunt uitdrukken in het Frans op professioneel niveau.
Daarnaast heeft Anne ook veel aandacht voor verschillen in de Franse (zaken) cultuur en omgangsvormen.
Bovendien is Anne een heel prettig persoon met veel interesse in haar studenten, ik kan Anne dan ook van harte aanbevelen.EUGÈNE BODE, MARKETING MANAGER, VAN OERS UNITED, 24 SEPTEMBER 2019

Ik heb inmiddels een flink aantal uren bij Anne gevolgd en als zeer prettig ervaren. Een taal leren vanaf 0 is altijd lastig maar stap voor stap leer je een heleboel. Het is een goede combinatie van grammatica en een praktische benadering. Veel lesstof is toegepast op het werkveld omdat Anne veel naar actuele situaties vraagt dus je kan direct profiteren van de dingen die je leert.CARMEN AMPT, CROP COORDINATOR MELON & HELDA BEANS, VAN OERS UNITED, 23 SEPTEMBER 2019

Door regelmatig te oefenen tijdens de les, kreeg ik meer zelfvertrouwen en durf ik nu klanten te benaderen. Ik vond het prima om de lessen te volgen na mijn werk en te kunnen oefenen met, speciaal voor mij ontwikkelde rollenspellen.Patrick Walter, verkoper bij Saphir, import en export fruitbedrijf uit Ridderkerk