Yvette is ‘met vlag en wimpel’ voor haar DELF A1 geslaagd!

Smiley Succes !Yvette, die voor dierenartsassistente studeert, is met vlag en wimpel geslaagd voor haar DELF A1-examen. Zij haalde een 9,2! Voor haar studie heeft zij stage gelopen in een dierenpark in België. Zij vond het geweldig, maar het park zocht mensen met een B1 niveau in het Frans. Yvette probeerde een online cursus Frans te volgen bij de LOI, maar als je nooit Frans hebt gehad op school, is het erg moeilijk om jezelf de taal aan te leren. Dus volgde zij van september tot december lessen bij mij. Wij hebben de Edito-methode gebruikt voor de luisteroefeningen en het DELF-examen. Zij werkte hard en slaagde met vlag en wimpel voor haar examen. En dat met slechts één Franse les per twee weken, haar lessen op school en haar weekendbaantjes.

Referentie Yvette

Ik heb ongeveer 7 maanden les gehad van Anne en dat was een geweldige keuze. Nadat ik eerst een Franse cursus was gestart bij LOI, merkte ik dat ik veel meer behoefte had aan les hebben in persoon en niet via de computer. LOI was niet duidelijk voor mij en er waren geen docenten die mij begeleide en feedback gaven. Ik ben toen zelf opzoek gegaan naar hulp als ondersteuning bij mijn cursus van LOI. Anne kon mij haarfijn uitleggen op welk niveau ik zat en welke verwachtingen ik moest hebben bij mijn eerste ervaring met de Franse taal. Samen hebben we een doel gesteld en zijn we daar naartoe gaan werken. De cursus bij LOI heb ik toen laten liggen, aangezien de lessen van Anne mij veel meer hielpen bij het bereiken van mijn doel. De lessen waren nooit saai, ze nam veel tijd voor mij door de Franse lessen te koppelen aan dingen die interessant waren voor mij. Zo kon ik de Franse lessen ook in mijn dagelijkse leven gebruiken. Ze was ook erg flexibel met de lestijden, wat erg goed bij mijn drukke rooster paste. Ik kan met trots zeggen dat ik mijn Franse examen A1 met mooie scores behaald heb. En daar ben ik Anne ontzettend dankbaar voor.

Heb jij ook een steuntje in de rug nodig om je tentamen Frans voor te bereiden ?

Leerlingen gedurende een korte periode coachen om hen te helpen hun doelen te bereiken, geeft voor mij als docent veel voldoening!

Heb jij ook een korte termijn doel? Neem contact met mij op voor een online intake of in Rotterdam voor een fysiek kennismakingsgesprek. Samen stellen we een plan van aanpak op om je te helpen je doelen in het Frans te bereiken.